TALLER DE RATAFIA (25/06/2017)

La ratafia, més que un licor

                  Taller de preparació de ratafia, a càrrec de Montse Parada, etnobotànica

                              DIUMENGE 25 DE JUNY a les 5 de la tarda a la Societat l’Amistat!

 Voleu aprendre a fer ratafia segons receptes recollides a la nostra comarca?  Doncs no dubteu a venir.

* Per la participació a la preparació de la ratafia cal inscriure-s’hi prèviament, portar una ampolla de vidre (de coll tan ample com sigui possible) i pagar 10€ per litre (màxim 2 litres) per les plantes i el licor. L’assistència a l’exposició és gratuïta.

Inscripcions per correu electrònic fins el dia 19 de juny a:(escolademarcadaques@gmail.com)

 La ratafia és un licor elaborat amb una gran quantitat d’ingredients vegetals, que li donen l’aroma i gust característic ben conegut a la nostra terra i una diversitat de propietats medicinals, especialment digestives.

La ratafia té com a element bàsic les nous verdes, i en la seva preparació hi intervenen moltes plantes, a vegades fins a gairebé un centenar.

L’elaboració d’aquest licor parla de tradició, d’identitat i de coneixements ancestrals de plantes medicinals.

Organitza: Escola d’en Mar de Cadaqués – Grup de recerca “Biosistemàtica i Filogènia i Citogenètica moleculars de plantes – Etnobotànica dels Països Catalans” http://www.etnobiofic.cat), Universitat de Barcelona i Institut Botànic de Barcelona (IBB-CSIC-ICUB)

Col·labora: Societat l’Amistat

 IMPORTANT; Ses inscripcions del taller de Ratafia estaran obertes fins es proper 19 de juny, vos demanem que si algú està interessat en realitzar-lo ens ho comuniqui abans per així poder fer sa previssió de ses ingredients amb antelació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>